Dubbel spelplezier in februari

 

Wat zeg ik: 3x zoveel spelplezier! Naast de spellenavond op de derde vrijdag was er immers ook onze jaarlijkse spelmarathon, en met 12 uur spelen duurt die dubbel zo lang als onze gewone afspraken...

Naar intussen vaste gewoonte organiseerden we ook dit jaar weer een spelmarathon aan het begin van de maand februari. De onderdelen kennen we intussen wel: extra tombola's, een toernooitje en de mogelijkheid om de voeten onder tafel te schuiven voor een bord spaghetti. Dit jaar kwam daar ook nog de demo bij van 'Star Wars: X-Wing Miniatures Game', waarbij de miniatuur-ruimteschepen over de tafel scheerden en een strijd voerden op leven en dood. 

Het Mondo-toernooi kende niet zoveel succes. De meesten van de ongeveer 40 aanwezigen verkozen om andere spellen te spelen, of waren al vertrokken op het moment dat de eindronde zou ingaan. Dat was in het voordeel van Bart, onze geluksvogel van de dag, die zo naast een tombolaprijs ook de toernooiprijs binnenhaalde. 

Onze dank gaat uit naar de kokkinnen: nogmaals bedankt voor de smakelijke spaghetti, dames!

Gespeelde spellen

Er werden weer heel wat spellen gespeeld, maar jammer genoeg werd de lijst door niemand bijgehouden vandaag. Uiteraard was er 'Star Wars: X-Wing Miniatures Game', meer gespeelde spellen kunnen jullie zien op de foto's hieronder.

Sfeermomenten