Legendarische spellenavonden

 

Niet dat onze avonden het wereldnieuws halen, maar het viel op dat er ook deze maand weer voor De legenden van Andor werd gekozen...

Ze moeten er toch eens doorheen raken, Jan en Christof. Wie de foto's van de voorbije spellenavonden bekijkt, zou zeggen dat hun goede voornemen voor 2016 het uitspelen van alle legenden is. Ook Dirk zat weer mee aan tafel, werd ook hij gebeten door het Andor-virus? Wie weet wordt het nog een Pandemie en moeten we de hulp van Mario en Bart inroepen om de nodige vaccins aan te leveren.

Met ZoolorettoCamel Up en Linko werd er aan een andere tafel gekozen voor een meer ontspannen spellenavond. Niet te hard nadenken en hopen dat je tegenstrevers je niet dwarsbomen was hier het credo. 

Codenames, vier. Als je dat als zegt, kunnen je medespelers op tafel 'partyspel', 'teams', 'woordcombinatie' en 'volume' aanduiden. Maar met dat laatste zat het deze keer wel goed, omdat we ons verplaatst hadden naar het kleine zaaltje.

Een opgave voor de lezers: welke woorden zouden er voor de opgave 'Spelcarrousel, drie' op tafel mogen liggen?

 

Gespeelde spellen

Camel Up, Codenames (3x), Concept, De kolonisten van Catan - Steden en ridders, De legenden van Andor, Linko, Pandemie, San Juan, Splendor, Takenoko, Zooloretto

Sfeermomenten