De vooravond van de festiviteiten...

 

De kermis was nog niet bezig en de jaarmarkt viel pas drie dagen later, maar bij ons was er al amusement genoeg. De ideale manier om de Vilvoordse festiviteitenweek in te zetten!

Het parkeerverbod op de Koemarkt hield de liefhebbers niet tegen om tot in het Parochiehuis te komen deze maand. Er waren weer ruim 20 spelers present. Bart had twee nieuwe spellen voor onze collectie bij en Quadropolis mocht meteen uit de doos om twee keer na elkaar gespeeld te worden. Dat maakt me benieuwd en geeft me zin om me er volgende maand ook eens aan te wagen. Of anders aan Celestia, onze andere aanwinst die al unaniem goedgekeurd werd tijdens spellenbeurs in oktober en er nu eindelijk is.

 

De klassiekers als Carcassonne en Ticket to Ride waren ook weer van de partij, en voor het betere blufwerk werd er gekozen voor Can't stop en een heleboel opeenvolgende spelletjes Nosferatu (meegebracht door Christof).

 

De hand Jonathan werd verkozen tot de meest onschuldige van de avond en mocht dan ook een grabbel doen in de tombolatickets. Kris won als eerste een spel en trok daarop als lotje dat van Owen - onze chançard die bij de vorige tombola ook al met de prijzen mocht gaan lopen...

 

Gespeelde spellen

Can't Stop (2x), Carcassonne Big Box (2x), Flash Point - Fire Rescue, Het Koopmanshuis, Istanbul, Qin, Splendor (2x), Take 5!, Ticket to Ride - Europe, Nosferatu (een stuk of 10x), Quadropolis (2x)

Sfeermomenten