In de zevende hemel20160520 224829

 

Onze nieuwe aanwinst Celestia, een heruitgave van Cloud 9 (Engels voor 'de zevende hemel'), werd deze maand voor de eerste (vijf) keer gespeeld en goedgekeurd.

Met een luchtschip van droomstad naar droomstad, al dan niet vertrouwend op de stuurmanskunsten van je medespelers. Dat is de korte samenvatting van Celestia, een spel dat al enkele maanden op onze wenslijst stond maar lang uitverkocht bleef bij onze leveranciers.

 

Queestes voltooien als Ridders van de Ronde Tafel, dat is dan weer wat je te wachten staat in Shadows over Camelot. Verdachtmakingen worden over en weer geslingerd, terwijl wanneer het spel verloren is blijkt dat er deze keer toch geen verrader in ons midden zat.

 

Je kan er ook voor kiezen om branden te blussen, toekans te verzamelen of monsters te verslaan. Of om door heel Europa te sporen, iets wat in Ticket to Ride wél nog zonder vakbondsacties kan.

 

Gespeelde spellen

Celestia (5x), Flash Point - Fire Rescue (2x), King of Tokyo (2x), Kingdom Builder, Perudo (2x), Puerto Rico, That's Life!, The Game, Ticket to Ride - Europe (2x), Shadows over Camelot 

Sfeermomenten