Weer een onschuldige hand minder20170421 210412

 

... want ook Kjell weet zijn eigen lotje uit de tomboladoos te vissen!

Deze maand vielen er tijdens onze spellenavond twee hoogtepunten te noteren. Er was weer een tombola, waarbij de poging om een onschuldige hand te vinden voor de zoveelste keer hetzelfde resultaat had. Aan het lijstje met Wouter, Stella en Owen kan nu ook Kjell toegevoegd worden als iemand die voor zijn eigen geluk zorgt. En anderzijds was er de terugkeer van Agricola, een topspel waar we een tijd geleden jammer genoeg wat onderdelen van waren kwijtgespeeld. Gelukkig kon Jan via 999 Games aan de nodige wisselstukken raken!

In Brieven uit Whitechapel bleef (voor mezelf alleszins) razend spannend tot het laatst, toen mijn alter ego Jack the Ripper na het vermoorden van de vijfde straatprostituee op twee zetten van het thuisfront (op nr. 33 - waar ik in het echte leven overigens ook woon J) het onderspit moest delven. En eigenlijk vond ik dat nog wel positief, want in het voorgaande spel El Gaucho had ik wel gewonnen.

Celestia stond ook nog eens op tafel, maar eigenlijk moeten we toch eens die mini-uitbreiding proberen. En in De legenden van Andor raken we ook niet heel ver, al is dat wel begrijpelijk als je steeds met een andere groep speelt. 

En verder waren er nog BohnanzaDrakenwoudIstanbulMachi Koro en Mascarade.

Gespeelde spellen

Agricola, Bohnanza, Brieven uit Whitechapel, Celestia, De legenden van Andor, Drakenwoud, Istanbul, Machi Koro, Mascarade 

Sfeermomenten