Spelavond 4 februari 2022: Met een maand vertraging het nieuwe jaar gestart

Met een maand vertraging kon Spelcarrousel het jaar 2022 beginnen met de eerste maandelijkse spelavond. Op vrijdag 4 februari kwamen er meer vele van onze leden opdagen om enkele spellen op tafel te leggen. 

Tijdens de eerste spelavond van 2022 kwamen er weer verschillende spellen aan bod, zowel nieuwe aanwinsten als enkele klassiekers in onze collectie. Zo werd er weer duchtig geracet in DownForce en werden edelstenen ontgonnen om in de gunst van edellieden te komen in Splendor.

Ook werd Horrified op tafel gelegd. In dit spel moet je samen met je medespelers proberen om een stad te redden van niet één maar twee verschillende monsters (en terwijl er alles aan te doen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers bij de inwoners vallen).

Voor de leden die het graag een spel met een luchtiger thema spelen, konden zich creatief uitleven in het leggen van mozaïeken in zowel de originele Azul en de opvolger Azul: Zomerpaviljoen.

Op het einde van de avond werden er nog enkele korte spellen zoals Take 5, Skip Bo en For Sale gespeeld zodat onze leden konden genieten van de spellenavond alvorens weer huiswaarts te treden.

Gespeelde spellen

Azul, Azul: Zomerpaviljoen, Camel Up, Dixit, Downforce, Horrified, Skip Bo, Splendor, Toledo, Tiny Towns,... .

 

Sfeermomenten