pandemieSARS-CoV-2, algemeen bekend als 'het coronavirus', heeft nu ook gevolgen voor Spelcarrousel. Vanavond werd er (niet geheel onverwacht) een mail uitgestuurd door De Far, waarin wordt gemeld dat de federatie van jeugdhuizen adviseert om de jeugdhuizen te sluiten tot en met 31 maart.

De Far én Spelcarrousel willen solidair zijn met alle personen in onze samenleving. We wensen onze burgerplicht na te komen en voor elkaar zorg te dragen door het virus zo min mogelijk de kans te geven zich te verspreiden.

De extra spellenavond van 14/03 zal dus niet doorgaan. Voor de komende activiteiten wachten we af wat de nabije toekomst ons brengt...

 

 

UPDATE 18/03: Intussen weten we dat ook de spellenavond van 03/04 zal niet doorgaan en de verwachtingen zijn dat minstens één verdere annulatie zal volgen. We houden jullie op de hoogte via site, nieuwsbrief en Facebook-groep...

UPDATE 24/03: Inmiddels weten we dat de jeugdhuizen moeten sluiten tot het einde van de paasvakantie en onze extra spellenavond van 11/04 niet kan doorgaan. Vanmiddag was er daarnaast een mededeling op de site van de stad Vilvoorde dat evenementen van alle organisatoren worden geannuleerd tot eind juni. Er werd daarbij echter niets vermeld over activiteiten die niet op publiek terrein plaatsvinden en niet voor extra hinder zorgen (m.a.w. die je niet via het evenementenloket moet aanvragen). Voor mei en juni blijft het dus nog even koffiedik kijken.