Spelcarrousel

met de steun van stad Vilvoorde

Spellenavond 7 februari 2020

Extra dosis spelplezier

 Slecht 6 dagen na de jaarlijkse spelmarathon was het alweer de maandelijkse spelavond. Een ideale gelegenheid om een extra dosis spelplezier voor de maand februari op te doen.

Om 20:15 gingen de deuren van het zaaltje van jeugdhuis de Far open voor een nieuwe avond vol spelplezier. Er werden weer verschillende spellen op tafel gelegd, waaronder ook enkele die deze maand in de schijnwerpers stonden: Rovers van de Noordzee voor de vikingen onder ons en Welcome to... voor de architecten.

Tevens werden er ook weer enkele potjes van Downforce, Valse Motten en Can't Stop gespeeld. De liefhebbers van katten en tetris konden zich verdiepen in het nieuwe Isle of Cats. En voor hen die graag Ticket to Ride spelen, maar geen uur aan de speltafel willen zitten, was er ook de kortere versie Ticket to Ride: Londen die je op 20 à 30 minuten kan spelen.

 

Gespeelde spellen

Downforce (3x), Valse Motten (2x), Can't Stop (2x), Azul, Between Two Cities, het Verboden Eiland, Rovers van de Nordzee, Isle of Cats, Ticket to Ride: Londen, Welcome to, ...

Sfeermomenten